Ce spune Ponta despre propunerea PSD pentru postul de premier

de LM 0

Sevil Shhaideh a fost nominalizată de PSD pentru funcţia de prim-ministru. Aceasta a fost timp de aproape 20 de ani director de servicii în Consiliul Judeţean Constanţa, iar din 2012 a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale. Sevil Shhaideh are 50 de ani, iar în 1987 a absolvit Academia de Ştiinţe Economice, Facultatea de Planificare Economică şi Cibernetică.

Fostul premier Victor Ponta, actual deputat de Gorj, are o părere foarte bună despre fosta sa subalternă de la Ministerul Dezvoltării: „Sevil Shhaideh este o persoană extrem de echilibrată şi un bun profesionist! Am apreciat activitatea sa ca Secretar de Stat la MDRAP în timpul mandatului de ministru al lui Liviu Dragnea / din acest motiv am propus-o ca ministru şi cred că a făcut o muncă foarte bună! Dl. Klaus Iohannis a acceptat şi semnat numirea ca Ministru în 2015 pentru Sevil – nu are deci niciun motiv să refuze desemnarea ca şi Prim Ministru! Voi vota ca deputat învestirea unui Guvern PSD-ALDE condus de Sevil Shhaideh! România are nevoie cât mai urgent de Guvern – anul 2017 va fi oricum foarte greu şi jocurile politicianiste ale Dlui Iohannis trebuie să înceteze azi!”, a spus Victor Ponta.

Cel mai probabil, Liviu Dragnea va deveni preşedinte al Camerei Deputaţilor, iar Victor Ponta va trebui să mai aştepte o ofertă din partea PSD.

CĂTĂLIN STOICA

Distribuie articolul