Bătrână carbonizată în propria casă

de LM 0

O bătrână de 80 de ani, care locuia într-o casă din zona Bârsești, din municipiul Târgu Jiu, a murit carbonizată într-un incendiu devastator, care a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 3,00. Alarma a fost dată de câțiva tineri care treceau prin zonă. Aceștia au anunțat vecinii și imediat au fost alertați pompierii. Focul a cuprins locuința, dar și o magazie cu lemne.

Pompierii s-au luptat cu flăcările la o temperatură de -15 grade Celsius, astfel încât intervenția lor a fost deosebit de dificilă. „Din cauza condițiilor atmosferice vitrege, nu exista presiune pe rețeaua de apă, fapt care a făcut dificilă alimentarea autospecialelor“, a spus Stelian Bălașa, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Bătrâna a fost găsită de pompieri decedată în propria locuință. „Când am ajuns la fața locului, pompierii extrăseseră victima din casă. Aceasta era în totalitate carbonizată. Am anunțat Serviciul de Medicină Legală și Poliția“, a spus Dan Vîlceanu, de la Serviciul de Ambulanță Gorj.

Vecinii povestesc că bătrâna se încălzea de la un reșou electric.

ALIN PETRE

Distribuie articolul