Antrenament în zăpadă la minus 13 grade

de LM 0

Ger. Minus 13 grade în termometre. O vreme în care nu poţi decât să stai în casă la gura sobei, sau lipit de caloriferul cald cu o ceaşcă de ceai în mână. Însă, meseria de fotbalist este dură, iar cei care practică acest sport trebuie să facă sacrificii. Iar ieri, jucătorii de la Pandurii, strânşi de prin toate părţile doar ca să fie la număr, au trebuit să se antreneze prin zăpadă, pe un frig năprasnic.

 

Un lot şubred

Cine poate crede că, mizând pe actualul lot de la Pandurii, echipa se va şi salva de la retrogradare este nebun. Cu toată stima pentru cei care fac parte din actualul lot, e greu de crezut că aceşti jucători pot face mare brânză. De evitat retrogradarea e greu de crezut, aproape imposibil. Cu un lot de Liga a 3-a sau a 2-a nu poţi face nimic. Este o mare diferenţă între ligile inferioare şi Liga 1.

 

Mai vin unii

100% Pandurii se va mai întări. 100% gorjenii au mare nevoie de întăriri, de jucători buni care să facă faţă nivelului Ligii 1. Însă, marea problemă este că valoarea contractelor de la Pandurii este limitată, maxim 2.000 de euro. Marele avantaj al pandurilor este că şi la nivel de Liga 1 sunt probleme financiare, aşa că unii jucători ar putea accepta să vină la Târgu Jiu pentru a juca cel puţin până la vară.

 

Lot Pandurii:

Cătălin Hlistei, Rodemis Trifu, Andrei Piţian, Adelin Pîrcălabu, Ionuţ David, Roberto Dumitru, Laurenţiu Tudor, Denis Brînzan, Ionuţ Trocan, Răzvan Negrilă, Gabriel Dodoi, Alexandru Opriţa, Marius Cioiu, Daniel Miroiu, Ionuţ Gruia, Andrei Cocină, Gabriel Mărgărit, Bogdan Dănăricu, Ionuţ Tătaru, Daniel Popescu, Andrei Şendroiu, Cosmin Bîrlan, Cornel Ene (CFR Cluj), Sorin Buşu (CSM Vâlcea), Ionuţ Neag (CSM Vâlcea), Andrei Firan (Minerul Lupeni), Marius Tigoianu (Unirea Târlungeni), Cosmin Mihai (Unirea Târlungeni), Ionuţ Zăina(Unirea Târlungeni),  Albert Voinea (Unirea Târlungeni).

 COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul