Angajări la Antifraudă Târgu Jiu

de LM 0

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va organiza în 11 februarie un concurs pentru ocuparea a 132 de funcţii de inspector antifraudă. Direcţia Generală Antifraudă Fiscală Târgu Jiu scoate la concurs trei posturi. Astfel, la Serviciul de control antifraudă şi la Serviciul monitorizare şi control achiziţii intracomunitare se caută doi inspectori antifraudă, grad profesional superior. Un post de inspector antifraudă asistent este vacant la Compartimentul cooperare interinstituţională.

Înscrierile la concurs se fac în perioada 11-25 ianuarie. Dosarele se depun la sediul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Concursul constă în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere; proba scrisă şi interviul. Proba scrisă constă în rezolvarea unor teste-grilă şi se va desfăşura în data de 11 februarie 2017.

Mai multe detalii privind condițiile de participare, bibliografia sau alte informații pot fi găsite pe pagina de internet a agenției, https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Anunturi_R/antifrauda_feb_2017.html

(M.T.)

Distribuie articolul